[wpml_language_selector_widget]

Inicio | El Juan Gil-Albert reprèn el cicle de clàssica Música Jove a la Casa Bardín

Noticias por categorías

Notícies per categories

Histórico de Noticias

Históric de Notícies

L’audició tindrà lloc a les 19:30 hores, i anirà a càrrec dels alumnes María García Sivera, Rafael Navalón Penadés i Pedro Bonilla García.

 

La música de Bach, Txaikovski i Dvorak protagonitza demà el primer concert de “Música jove a la Casa Bardín”, una proposta que neix per donar protagonisme a la joventut en el camp de la música clàssica i oferir un espai interpretatiu en la primera fase de les seves carreres musicals. L’audició tindrà lloc a les 19:30 hores, i anirà a càrrec dels alumnes María García Sivera, Rafael Navalón Penadés i Pedro Bonilla García.

Sota la direcció de José Ferrándiz, director de l’IAC, i José Vicente Asensi, director del Conservatori Superior de Música Òscar Esplà d’Alacant, estudiants d’aquest centre interpretaran per segon any consecutiu recitals variats amb instruments de vent-fusta, vent-metall, corda i guitarra.

El Conservatori i el Gil-Albert han concertat l’agenda d’actuacions que inclou cinc concerts de gener a maig i que convertirà la Casa Bardín en un espai per a la cultura musical. Les dues institucions han mostrat la seva satisfacció i confien que l’activitat perduri en futures edicions.

Noticias por categorías

Notícies per categories

Histórico de Noticias

Históric de Notícies