[wpml_language_selector_widget]

Inicio | BRASS BRASS BRASS, Spanish Brass.

Noticias por categorías

Notícies per categories

Histórico de Noticias

Históric de Notícies

EL CONCERT FAMILIAR MÉS ESPECTACULAR DE L’ANY, amb Spanish brass.

Al ritme de l’Obertura d’Així va parlar Zarathroustra, Spanish Brass s’endinsa en el seu nou espectacle familiar, Brass Brass Brass, amb el qual vol donar a conèixer al públic més jove la sonoritat dels metalls.

Per a aquest nou projecte el grup ha comptat amb l’ajuda en l’escenografia de Mari Carmen Griñán, Salut Blasco i Toni Jodar i la il·luminació de Marc Trullas. Immaculada Palop ha estat la persona encarregada de realitzar la guia didàctica d’aquest nou concert de Spanish Brass.
Va ser durant les últimes dècades del segle XX a Amèrica del Nord quan van començar a desenvolupar-se els anomenats brass quintet -quintetos de metall- constituïts per dos trompetes, trompa, trombó de vares i tuba.

Amb anterioritat al segle XIX no hi composicions per al quintet de metalls, ja que no es coneixia com a conjunt cambrístic; per aquesta raó, en el repertori que escoltareu, trobareu obres de Bach, Boyce o Stravinsky, adaptades al conjunt de metalls, i obres de compositors contemporanis com Pascual Piqueras o Ramon Cardo, que ja escriuen obres per a aquestes agrupacions.

Spanish Brass torna a demostrar amb aquest espectacle la riquesa tímbrica i expressiva d’aquesta família “brass”, i amb la guia didàctica posa l’accent en la història de cada instrument, la seva fabricació i la seva força expressiva que només el grup sap tan bé plasmar en el escenari.

Font: http://spanishbrass.com/brass-brass-brass/

Aconsegueix ja la teva entrada gratuïta, l’aforament és limitat !!!

– Sol·licitud per a funcions escolars a: adda@diputacionalicante.es o bé trucant al 965 91 91 00. Més info a: http://bit.ly/2jsHDSI

– Entrades per a famílies: dsiponibles a partir del 25/01 a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (Av Xixona, 5 – Alacant), de dilluns a divendres de 10:00 a 14: 00h i divendres de 17:00 a 20: 00h (excepte festius). Màxim dues entrades per persona, fins a completar l’aforament del local.

Pots veure un avanç de l’espectacle aquí:

Divendres 10 per a funcions escolars, dissabte 11 a les 12: 00h per famílies.
Sala Simfònica

Noticias por categorías

Notícies per categories

Histórico de Noticias

Históric de Notícies