[wpml_language_selector_widget]

Inicio | Romà de la Calle analitza l’obra de La Mútua Artística a una trobada centrada en l’exposició de la Casa Bardín

Romà de la Calle analitza l’obra de La Mútua Artística a una trobada centrada en l’exposició de la Casa Bardín

Dec 11, 20172017, Cultura, Portada

La sede del Instituto Alicantino de Cultura Juan Gil-Albert acogerá la cita mañana martes a las 20:00 horas

 

L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert ha organitzat una nova trobada de ‘Art a la Casa Bardín‘ al voltant de l’exposició ‘Oficis del desencant‘ de La Mútua Artística. El comissari de la mostra, Romà de la Calle, guiarà aquesta cita, que tindrà lloc demà dimarts a les 20:00 hores a la Casa Bardín, i comptarà amb la participació dels integrants del col·lectiu, José Vicente Martín i Iván Albalate.

En paraules dels autors, el projecte està inscrit en la línia d’acció de “Van a per nosaltres” i pretén il·lustrar el fràgil equilibri entre el personal i el social. La trobada de dos artistes amb De la Calle desvetllarà noves claus tant de la Mútua Artística com dels seus projectes.

La Mútua Artística és un col·lectiu que treballa a partir de propostes artístiques hipotètiques. A través del seu web comparteix aquests plantejaments amb la comunitat artística en un projecte col·laboratiu. Les seves línies d’acció pretenen qüestionar els llocs comuns de les institucions culturals, socials i polítiques. Ha participat en exposicions col·lectives, com el XIV Concurs Trobades d’art contemporani (2014) o ‘Travessies. Reials Drassanes ‘de València (2014).

Per la seva banda, Romà de la Calle és catedràtic d’Estètica i Teoria de l’Art de la Universitat de València-Estudi General, assagista i crític d’art. Ha estat director de l‘Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València i president de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles (València). A més, ha estat membre del Consell Rector de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) i director del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM). Durant la seva dilatada trajectòria ha estat premiat i distingit com a acadèmic i investigador.

 

Noticias por categorías

Notícies per categories

Histórico de Noticias

Históric de Notícies